autolakering

Vikar-indføring ved autolakering

Vikar-indføring ved autolakering

Vi fremstiller lige det tænkte tilfælde af et scenarie, at man har et firma, der arbejder med autolakering, men så er der sket det, at man har ramt en periode med meget arbejde, men man ved, det skifter igen, så der er ingen grund til, at man ansætter en ny medarbejder på fuld tid.

Eller en medarbejder er blevet ramt af noget sygdom, som man ikke kan sige, hvor lang tid vil tage at hele, men vedkommende skal selvfølgelig retur igen på ens stilling, så man overdrager den ikke til en ny medarbejder.

Her er det smarteste at gøre, når man står i sådan en mere eller mindre nødsituation at hente hjælp fra en vikar.

Sådan en vikar, der arbejder med den slags eller har gjort det før, er nemlig ofte udlært i at lave autolakeringsarbejde.

Dette er meget nemmere at have med at gøre, end at man skal hen at oplære en ny eller eksisterende lærling i at arbejde på lige fod med de uddannede og ansatte, der har været der længe.

Man står nemlig med mange opgaver, der skal udføres her og nu, så man har ikke tid nok lige nu til en længere oplæring, og opgaverne skal laves lige så godt hele vejen rundt.

Ej heller gider man en person i jobaktivering hos en.

Men man kan ikke forvente, at denne vikar bare kan springe direkte ind og agere på lige fod med alle de andre faste medarbejdere.

Man skal ikke bare vise, hvordan man gør tingene på ens arbejdsplads her, men også vise, hvor tingene her, og så skal man stadig nok lige regne med et par dages tillægstid, indtil vedkommende vil arbejde lige så hurtigt, effektivt og godt som de andre ansatte.

Hvis man tager sig tid nok til at hjælpe vedkommende, så kommer det tifold igen, og vedkommende føler sig som en del af stedet.