tilbud på gulvslibning

Værd at vide om gulvslibning

image

Er dit trægulv begyndt at se træt og slidt ud? Så kan det tænkes, at det er blevet tid til at få en gulvafslibning. Der er heldigvis massere af gode steder, som gerne vil give dig til tilbud og hjælpe dig med at få dit triste trægulv til at se nyt ud igen. Det kan dog være svært at navigere rundt i, hvornår ens gulv kan tåle at blive slebet, om det skal slibes, og hvilken efterbehandling, du gerne vil have. Ofte vil du gerne slibe dit gulv, frem for at høvle det, fordi det slider mindre på det. 

Hvornår trænger gulvet til at blive slebet?

Det kan være på tide at få slebet dit gulv, hvis der er begyndt at være en del synlige ridser, eller hvis lakken er blevet slidt igennem flere steder. Det sker f.eks. oftere for husstande, hvor de har kæledyr eller børn, som taber genstande, der sætter sine spor i gulvet. 

Den slags ridser er heldigvis nemme at komme af med, fordi du kan nøjes med en overfladisk gulvslibning, der ofte er lidt billigere. Det er den, fordi det er meget lidt, der skal slibes af gulvet, når ridserne er overfladiske. Dette gælder uanset, om du har behandlet med olie, sæbe eller lak.

Efterbehandling

Det er vigtigt, at du ved, at der er forskellige former for efterbehandlinger, som hver har deres fordel og ulempe. Dette gælder blandt andet ludbehandling, lakbehandling og oliebehandling.

Hvis det er din første gang, du får slebet et trægulv, kan det være sværere at vurdere, hvad der er rigtigt for dig og dit hus. Der er dog rigelig mulighed for sparing, med dem du hyrer. De kan forklare dig, hvilket udseende du får, med de forskellige efterbehandlinger, og hvilke fordele og ulemper du står med, afhængig af, hvad du vælger af efterbehandling.