Konsulentfirma, SAP

Vælg et rekrutteringsfirma, der hurtigt kan sætte sig ind i jeres situation

Vælg et rekrutteringsfirma, der hurtigt kan sætte sig ind i jeres situation

editorial

Når du får et rekrutteringsbureau til at hyre nye medarbejdere for dig, er det selvfølgelig vigtigt, at du sørger for at vælge nogle, der hurtigt kan sætte sig ind i dine behov. Når de forstår dine behov fuldt ud, vil de nemt og hurtigt kunne hjælpe dig med at finde frem til de rette medarbejdere. 

Et af de firmaer, der er virkelig gode til at sætte sig ind i dine behov, hvis du har brug for en ny IT-medarbejder, er accuro.dk. Det er et konsulenthus, hvor de har specialiseret sig i at matche medarbejdere og virksomheder på den bedste måde. Du kan derfor være sikker på, at de meget kompetent vil kunne sætte sig ind i, hvad I har brug for. Både når du skal hyre freelancere og fastansatte til virksomheden. Vi matcher dig med din næste it konsulent, siger de hos Accuro. 

Konsulentfirma, SAP

Styr på både freelancere og fastansatte

Det er en kæmpe fordel for dig at arbejde med et bureau som Accuro, der både har styr på freelancere og fastansatte. Der er jo stor forskel på, hvad du har brug for, når du hyrer en freelancer, og hvad du har brug for, når du hyrer en fastansat.

Når du hyrer en freelancer, har du jo først og fremmest brug for en, der kan løse opgaven. Du er derfor interesseret i, at vedkommende har de rigtige kompetencer. Hos Accuro kan du være sikker på, at det er IT konsulenter, der har minimums 10 års erfaring, der bliver tilbudt som freelancere. 

Når du skal fastansætte en medarbejder, er vedkommendes professionelle kompetencer selvfølgelig også vigtige. Det er dog også ofte vigtigt, hvordan vedkommende er som person, da I jo skal arbejde tæt sammen hver dag. Derfor er det rart, at det er en, der passer sammen med de andre medarbejdere i virksomheden. På den måde vil både de professionelle og det kollegiale samarbejde blive mest frugtbart.