Overdækket terrasse

Vælg en overdækket terrasse og få mere ud af sommeren

Vælg en overdækket terrasse og få mere ud af sommeren

editorial

Sommeren er lige rundt om hjørnet, og dermed er tidspunktet oplagt for opførelse af en ny terrasse. Og ønsker du at sætte ekstra trumf på din nye træterrasse vælger du en helt eller delvist overdækket model.

Selv om du sætter pris på det solbeskinnede trædæk og helst ikke vil gå glip af et eneste solskins øjeblik i løbet af din ferie bør du også være realistisk på dette punkt. Det er de færreste år hvor den danske sommer har vist sig fra sin bedste og mest solrige side hele halvåret igennem.

Der kan sagtens være både dage og uger med overtrukket himmel, regn, blæst, og temperaturer som ikke ligger i den absolutte top. Og så er der ikke meget ved terrassen med mindre denne er forsynet med en vis overdækning.

Mange anvendelser for en overdækket terrasse

Med en helt eller delvist overdækket terrasse vil du stadig kunne nyde udelivet og den friske luft selv om det rusker, suser eller snasker. Du vil kunne indrette et hyggeligt udekøkken under terrassens overdækning. Her vil du kunne tilberede og servere familiens måltider i læ for blæsten og i ly for sommerregnen. Og med en terrasse varmer vil familien tilmed kunne få glæde af en overdækket terrasse langt ud på sensommeren og efteråret.

Der ud over har en delvist overdækket terrasse den store fordel at den tilbyder skygge på de allervarmeste dage. Hedebølge er ikke et uset fænomen i Danmark – og især midt på dagen kan solens skarpe stråler sagtens blive for meget af det gode.

Med en overdækket terrasse har familien mulighed for at trække ind i skyggen uden at skulle gå glip af den herlige sommerluft. Og på den måde kan du således få meget større glæde af din træterrasse hvis denne er forsynet med overdækning.

Du kan få inspiration til overdækket terrasse konstruktion på kun-terrasser.dk