toyota hilux

Vælg en ny toyota hilux

Vælg en ny toyota hilux

editorial

Antikke varer er det nye sort 

Der er ingen tvivl om, at vintage, antikke varer og lignende hundrede procent er noget, der fylder i det københavnske billede. Eller generelt i det danske billede, men især i hovedstaden er de enkelte butikker flydt over med vintagevarer og loppefund. 

Grøn omstilling er på programmet hos rigtig mange mennesker, og især den yngre generation er blevet klar over, hvad vi går i vente, hvis ikke vi i sidste ende formår at stoppe den negative udvikling inden, at det er for sent. 

Men hvornår er det egentlig godt at støtte den grønne omstilling, og hvornår er det knapt så godt, for eksempel når det kommer til biler eller lignende. For rigtig mange mennesker kan det være svært at vurdere om man også skal gå den bæredygtige vej, når det kommer til lige præcis biler. Der er dog ting, du bør overveje på farten. 

Hvorfor en ny bil kan være ideel

Der er selvfølgelig mange gode grunde til at vælge en brugt bil udover miljøet. Det er billigere ved købet, hvor en ny bil mister værdi, så snart den kører udover kantstenen. Dog kan en ny bil have et meget bedre CO2-udled, hvilket betyder, at der ikke drives så meget CO2 ud af bilen, som en brugt faktisk. 

Derudover findes der også hybridbiler og el biler, som også kan være et glimrende alternativ, når du samtidigt gerne vil støtte den grønne omstilling og de grønne tiltag, der efterhånden er begyndt at bane vejen i samtlige brancher.

Derudover vil du også med for eksempel en ny toyota hilux få en bil uden skavanker – rent ud sagt. Her får du nemlig fabriksgaranti, men du vil også få langt færre reperationer, hvis man kender statistikkerne ret. Det kan nemlig sjælendt undgåes at en brugt bil, har brug for at komme oftere på værksted fremfor en ny bil.