strømpebukser

Undgå masker i dine strømpebukser

Undgå masker i dine strømpebukser

editorial

Strømpebukser er et virkelig sexet stykke benklæde til kvinder, mænd i dametøj og andre, der gerne vil have sådan et stykke lækkert tøj på.

Det er dog ikke alle, der kan bære det lige pænt, men det er jo en smags sag, men hvis man har lyst til at gå i det, om det så er til dagligt eller til udklædning, så skal man da bare gøre dette.

Man kan få strømpebukser i mange afskygninger fra de mere anonyme, man dårligt kan se, til dem, der har mange farver på sig og helt frem til dem, der giver konnotationer til fortiden, hvor det pæne borgerskab gik i byen.

Specielt her var det meget afslørende at få et kig på strømpebukserne, og hvad der ellers hang ved på det – tænker man på spionfilm, var det ofte her, at den kvindelige agent havde gemt sin pistol.

Men det med, at strømpebukser var noget intimt, som kun de nærmeste skulle se, har holdt ved, så det stadig fremkalder lystige tanker, når man ser det.

Derfor kan man da også få sexet undertøj, hvor omdrejningspunktet er strømpebukser, som passer sammen med resten i samme farve.

Men det er stadig nok ikke noget mere irriterende, hvis man går i strømpebukser til hverdag, og der kommer masker eller huller i dem, så hvordan kan man bedst undgå det?

Man skal lade være at rive og flå i dem, medmindre man går efter det look til for eksempel en fest, og så skal man have sig nogle strømpebukser, der passer.

Nogle gange kan man få nogle, der skal passe til alle, men gå hellere efter dem, der koster lidt mere, så man er sikker på at få nogle, der passer en.

Desuden er det også en god idé at barbere benene, så hårene ikke river i strømpebukserne.

Du kan kigge efter strømpebukser her: https://www.love-lingeri.dk/stromper-leggings/strompebukser