Efteruddannelse

Udvælg din efteruddannelse med omhu

Udvælg din efteruddannelse med omhu

editorial

Sådan en efteruddannelse skal jo helst være den rette, som man tager, for der er mange mennesker, som der tager en efteruddannelse, der er i en alder, hvor man ikke er så ansvarsløs, som da man var studerende teenager eller i starten af 20’erne, hvor man havde mere tid at gøre godt med.

Nu er der jo familie, hus og måske almindeligt arbejde ved siden af, så man skal tage den efteruddannelse som kursus eller på en aftenskole; så der er ikke så meget tid at gøre godt med, som man havde tidligere, hvorfor man er nødt til at være sikker på, at det er den rette efteruddannelse, man finder sig.

Og det er både det med, at det er den helt korrekt, som man finder sig, men også at det er de rette udbyderne, som man vælger, for dem kan der være flere af, og ikke alle er lige gode.

Efteruddannelse

Efteruddannelsen skal lede en i den rigtige retning

Der er flere grunde til at man efteruddanner sig, og nogle gange kan det godt være, mens man er arbejdsløs, så der er mere tid at gøre godt med, fordi man vil have nogle flere kompetencer, eller man vil uddanne sig til at have at gøre med et helt andet område, end hvad man har gjort nu.

Man har måske hørt, der er bedre chance for arbejde og/eller en bedre løn med en anden profession, så det er i den retning, som man bevæger sig.

Men det kan også være chefen, som der har pålagt en, at man bliver bedre på et område, som der kommer til at dominere det, som man arbejder med.

Og så kan man også forestille sig, at man er lidt nervøs for, at man kan slå til med ens kompetencer, fordi det er så lang tid siden, man blev uddannet, så man ser efter at blive bedre eller opdateret på et område.