regnskoven

Støt og red regnskoven på din måde

Støt og red regnskoven på din måde

Har du et særligt forhold til naturen, regnskoven og bare alt det grønne i verden? Rigtig mange finder tryghed og ro i skoven eller bare i naturen generelt. Hvis du vil være med til at redde regnskoven og de danske skove, så læs med her og se hvad du kan gøre.

Der er mange måder hvorpå man kan hjælpe organisationer, som kæmper for noget. Der findes mange organisationer i dag og man kan blive helt overvældet, hvis man gerne vil støtte en sag, men ikke helt ved hvad man skal vælge. Alle sager er ofte gode sager som man jo gerne vil støtte, men man har måske heller ikke midlerne til at støtte dem alle. 

En god idé kan være at starte ud med en eller to sager, og så støtte dem. Alt efter hvad der passer til ens budget. Når du skal vælge den første organisation, så vælg noget, som betyder noget for dig. Her vil det så være projekt red regnskoven. Hvis du elsker naturen og nyder naturen, så vil du formentlig gerne støtte organisationer, som kæmper for at bevare natur, skove og regnskove verden over. 

Støt på den måde der passer til dig og din situation

Vi befinder os alle i forskellige situationer, især når det kommer til midler. Det er ikke alle der har penge til at støtte månedligt med fast beløb eller der har midler til at støtte mere end en sag. Derfor kan man finde nogle andre gode måder at støtte på.

Du kan eksempelvis lave den, som mange gør, med at støtte årligt eller månedligt med et fast beløb. Hvis dette er for uoverskueligt, så kan du også købe fine gaver fra mange organisationer, som du rent faktisk kan bruge til noget. Se eksempel på fine gaver lige her: https://shop.verdensskove.org

Start med at find en organisation, der kæmper for at bevare naturen og dyrene i regnskovene og skovene generelt. Nogle organisationer sælger produkter som lækre skærebrætter, søde træfigurer eller fine bamser – alt sammen lavet af gode materialer, som hverken belaster miljø, bæredygtighed eller påvirker regnskoven og de danske skove negativt. Find den måde du bedst kan se dig selv i og vær med til at redde regnskoven på din egen måde.