kay bojesen elefant

Stilren Kay Bojesen elefant i træ

image

Kay Bojesen står bag et utal af utrolig flotte træfigurer. Den fine abe er nærmest blevet ikonisk og kan findes i rigtig mange danske hjem. Udover aben findes der rigtig mange andre flotte dyr i træ fra dette danske brand. Det er blandt andet den super søde Kay Bojesen elefant. 

Kay Bojesen elefant skaber stil og hygge

Elefanten fra Kay Bojesen er utrolig fin. Den er produceret i egetræ af høj kvalitet og er 12,7 cm høj, 15,7 cm bred og 10 cm dyb. Selve designet er skabt tilbage i 1953. Her skabte Kay Bojesen både elefanten, aben og bjørnen, som til sammen udgør en rigtig sød trio. Har du en af dem i dit hjem, kan du jo næsten ikke undvære de andre. 

Elefant fra Kay Bojesen til børneværelset

Den søde og charmerende elefant er en oplagt idé til børneværelset. Her kan den stå og pynte og ligge op til mange sjove historier. Sæt f.eks. dens hoved let på skrå, stil elefanten på to ben eller lad elefantens snabel stritte op i luften. Med det flotte egetræ er elefanten fra Kay Bojesen yderst minimalistisk, nordisk og enkel. Den kan derfor sagtens passe ind i ethvert slags tema på børneværelset. 

Kay Bojesen træfigurer er den perfekte gave

Træfigurer, som en Kay Bojesen elefant, er en helt oplagt gave til enten dåb, studentergilde, rund fødselsdag eller bryllup. Den kan med sit enkle design i træ passe ind i enhver type indretning og vil derfor være en gave, der vil falde i næsten alles smag. 

Her kan du shoppe Kay Bojesen

Hvor finder du så de fine træfigurer fra det klassiske, danske brand? Du kan finde et stort udvalg fra mærket hos designklassikershop.dk, heriblandt den smukke Kay Bojesen elefant. Denne e-mærkede webshop tilbyder fri fragt ved køb over 499 kr. og har hele tiden gode tilbud på mange varer.