slagteri

Slagter i Nordsjælland - Kvalitetsråvarer og certificeret økologi

Slagter i Nordsjælland - Kvalitetsråvarer og certificeret økologi

Slagter i Nordsjælland – Din daglige kilde til protein

Kvaliteten af de råvarer vi spiser i hverdagen, er afgørende for vores sundhed og velvære. Kød er en vigtig kilde til protein, som styrker vores kroppe og immunforsvar, samt gør os godt rustede, til at klare hverdagens strabadser. Det er en vigtig del af kostpyramiden, som skildrer hvilken type ernæring vi har mest brug for i det daglige.

Men det er ikke underordnet, hvilken type af kød vi vælger til vores måltider. Vi er en certificeret økologisk slagter, hvilket sikrer, at dyret du spiser har levet et sundt og godt liv, under ordnede forhold.

Det betyder at dette ikke har modtaget unødvendige kemikalier, så du får den mest rene og naturlige oplevelse, når du nyder vores varer hjemme ved middagsbordet. Uanset hvilken type af kød du er i humør til, så kan vi tilbyde dig den bedste kvalitet, til de bedste priser. 

De forskellige typer kød vi kan tilbyde dig, er som følger: 

• Kreaturer 

• Grise 

• Lam 

• Grill grise (helstegt pattegris) 

• Geder 

• Vildt

Vi leverer både varer til private og til erhverv, så alle vores kunder er sikret økologi og råvarer af den højeste kvalitet, uanset formålet eller anledningen. Vi har slagtedage mandag og tirsdag, samt udskæring resten af ugen. Så hvad enten du har lyst til at forkæle dig selv og familien med nogle lækre bøffer, eller måske afholde en større begivenhed, så kan vi levere produkterne, som vil blive aftenens sikre midtpunkt. Mad bringer os sammen og kan være med til, at gøre enhver dag bedre. Vi vil gerne være din foretrukne slagter og derfor tilbyder vi dig kun det bedste. 

Ønsker du at vide mere, om de forskellige typer af kød og eks. hvilke typer krydderier eller garniture, som bedst vil komplementere dit valg? Så kan du med fordel se med her, hvor du vil kunne finde mere information.