jernhandler

Sælg dit gamle metalskrot til en autoriseret jernhandler

image

Er du i gang med den helt store oprydning eller har du nogle gamle metalkomponenter liggende, som du har forsøgt at sælge eller gerne vil af med? Så er det stadig penge værd. Du kan samle alt dit metal og jern, som du enten kan aflevere hos den lokale skrothandler eller få det afhentet. Dermed kan du få udbetalt en fair pris alt efter, hvilken type af metal du har samt mængden af det. 

Fordelen ved at sælge dit skrot til en skrothandler er, at det er nemt og enkelt. Den autoriseret skrothandler sørger for at det metal du aflevere bliver genanvendt mest muligt i nye produkter og løsninger samtidig med at du får penge for at indlevere det. 

Hvilken type af metal kan du sælge til en skrothandler?

Overvejer du at sælge dit gamle metalskrot til en skrothandler, er der gode penge at hente. Det kan være alt lige fra gamle møbler, genstande, cykler, køkkenapparater eller fra en gammel produktion. 

Hos en autoriseret skrothandler kan du blandt andet sælge dit kobber, rustfrit stål, jern, zink, messing og meget andet. Her får du en betaling med det samme, samtidig med at du kommet af med det skrot, som bare ligger og samler støv eller ligger i vejen for dig. 

Det er vigtigt at være opmærksom på, at du som udgangspunkt ikke kan sælge din gamle bil med registreringsattest. Her skal du finde en autoriseret autoophugger, som blandt andet kan udbetale en skrotpræmie for din gamle bil. Men hvis du i stedet har en bil der er helt skrællet og tømt for væsker, kan du godt sælge den til en skrothandler. 

Hvilken jernhandler skal du vælge?

Er du på jagt efter en autoriseret jernhandler, der kan hjælpe med at aftage alle former for metal og jern? Så kan vi give de varmeste anbefalinger for at vælge Jernkaellingen.dk