shockwave behandling

Sådan vælger du en klinik, hvor du kan få rynkebehandling

Sådan vælger du en klinik, hvor du kan få rynkebehandling

editorial

Hvis der er en ting, som er blevet mere og mere udbredt i Danmark, så er det rynkebehandling. Derfor finder du også mange forskellige klinikker landet over – og det er selvfølgelig også tilfældet, hvis du leder i København. Du kan derfor også nærmest få svært ved at vælge et sted. Det hjælper vi dig derfor også med her. 

Tips til dig der skal vælge en klinik til rynkebehandling 

Hvem kan arbejde med de områder, du ønsker? 

Du kan blandt andet vælge en klinik ud fra, hvem der kan arbejde med de områder, du måtte ønske. For det er klart at du skal kunne havne hos en professionel, som er vant til at arbejde med den type rynkebehandling, du er på udkig efter. 

shockwave behandling

Hvordan foregår rynkebehandlingen? 

Som det næste kan du undersøge, hvordan rynkebehandlingen foregår. For du vil opleve, at der tages forskelligt udstyr i brug, fra sted til sted. Du kan f.eks. både få en behandling, der foregår med botox, og så kan du også få behandlinger med Acustic Wave Therapy. I sidstnævnte behandling bruges der selvfølgelig ikke nåle eller lignende, og du får ikke sprøjtet noget under huden.  

Hvornår kan du komme til? 

Tip nummer tre er, at du også vælge et sted ud fra, hvornår du kan komme til. For det kan være rart med en kort ventetid, når du først har besluttet dig for, at du vil have bugt med rynkerne: https://coolwaveclinic.dk/ 

Hvem har de rette uddannelser bag sig? 

Du bør altid være ekstra kritisk omkring, hvem du tager til, når det kommer til rynkebehandling. Derfor bør du også læse op på, hvilke uddannelser og certificeringer klinikkens personale har bag sig. For det har noget at sige for, hvor gode hænder du kommer i – og hvor meget de har styr på deres håndværk – hvilket selvfølgelig er alfa og omega.