jagttøj

Sådan sørger du for, at dit jagttøj holder længst muligt

image

Det er jo ingen hemmelighed, at sådan noget jagttøj er lavet til, at det skal bruges ude i terrænnet, i al slags vejr, og gerne også når man laver en masse krumspring, kommer ned i noget mudder, får jord på sig, får rifter fra gerne og meget mere.

Så hvis man vælger at købe jagttøj fra følgende butik, så får man noget jagttøj, som i hvert fald kan holde rigtig længe: https://www.iversen-import.dk/jagttoj.html

Men intet holder som bekendt evigt, uanset hvor godt man passer på det, og på et tidspunkt er det så slidt, at man næsten kun kan bruge det som pudseklude eller hænge op som et minde fra nogle gode jagtsæsoner.

Dog er der nogle ting, du selv kan gøre for, at dit jagttøj holder længst muligt, så du føler, at du får mest værdi for pengene.

En af de mere smarte metoder er, at man investerer i et godt udvalg af jagttøj og måske endda også køber dubleanter af det samme kluns til jagt, så man altid har noget at skifte mellem.

Ikke alene står du ikke i den situation, at du har noget beskidt jagttøj som eneste til brug på jagt, hvis der lige bliver arrangeret en spontan jagt, som du ikke er klar til, men når du skifter mellem jagttøj fra gang til gang, så holder det respektive stykke tøj i længst mulig tid.

Angående vask, så er det også vigtigt, at du husker at vaske dit jagttøj efter de beskrivelser, som der står anført, at det skal vaskes under.

Er der mulighed for, at du kan få jagttøjet renset eller på anden måde presset og foldet, så det får en kærlig behandling, så er det også bare med at udnytte dette.

Men når du et tidspunkt, hvor tøjet er så ødelagt, at erstatningssyninger og andre reparationer ikke vil holde særligt længe, fordi det hele er mørnet, så er det med at få udskiftet jagttøjet.