smed

Overlad arbejdet til en erfaren smed i København!

image

Alt med stål og svejsning kræver præcision og erfaring. Søger du en erfaren smed i københavn?  Så gå efter én, der forstår, hvad du gerne vil have lavet. En erfaren smed er ikke blot god til sit håndværk, han kan også omsætte kundens ønske til det optimale resultat. 

Gå ikke på kompromis med valg af smed i København…

Der er de billige smede, der altid har tid, når du ringer – og så er de erfarne smede, der giver en realistisk pris og kommer, når den igangværende opgave er løst. Det kan som regel betale sig at vente på en erfaren smed i København, hvis du gerne vil have lavet et ordentligt stykke arbejde. 

Hvad er prisen for smedarbejde?

Prisen på det arbejde, du skal have lavet hos en smed, er naturligvis afhængig af opgavens størrelse og type. For alle gælder dog, at du betaler for materialer og tid – enten i en fast timepris eller som en fast samlet pris på opgaven. Men hvilken type tilbud er det bedste valg?

Foretrækker du en fast timepris?

Hvis du vælger et tilbud med en fast timepris, er fordelen, at du ikke betaler for mere end den tid, som smeden bruger på din opgave. Det kan være en fordel, hvis opgaven går hurtigere end forventet – eller hvis smeden har en anden opgave, der venter, så han har en interesse i at få opgaven overstået hurtigst muligt. 

Hvad er fordelen ved en samlet opgavepris?

Med en samlet fast pris på en smedeopgave, slipper du (som regel) for uforudsete udgifter og kan på den måde bedre passe prisen ind i et større byggebudget. Fordelen ved den faste pris er, at uanset hvor lang tid en smed tager om en opgave, så bliver det ikke dyrere for dig.

Nogle tilbud på en fast opgavepris er dog med forbehold for uforudsete ekstraopgaver, så du kan risikere alligevel at skulle betale ekstra for mere tidsforbrug. Vær opmærksom på, hvis tilbuddet indeholder dette set-up.