Malerfirma Ishøj

Maling af hus ved professionelt malerfirma i Ishøj

Maling af hus ved professionelt malerfirma i Ishøj

editorial

Er du i tvivl om hvorvidt dit hus eller din lejlighed trænger til at blive sat i stand og få malet vægge og lofter? Så kan du faktisk nemt selv bedømme det. Du skal bare have de kritiske briller på. I det følgende kan du læse mere om hvordan du vurderer vægge og lofters tilstand

Hvornår skal jeg male mit hus eller min lejlighed indvendig?

Når vægge og lofter i en bolig trænger til en ny omgang maling, vil du tydeligt kunne se det ved overgangen mellem væg og loft. Det er nemlig her det meste skidt og støv samler sig. Partikler fra røg, mados og eventuelt forurening hvis du bor i et tæt befærdet område vil give væggen og loftet en gulligt grå tone, som tydeligst ses på hvidmalede overflader.

Er din væg malet i en farve, vil denne typisk falme og blive kedelig at se på, efterhånden som sålens stråler bleger den. Dette fænomen kaldes solfalming, og vil tydeligt kunne ses hvis du fjerner billeder eller hylder, som har hængt på væggen i lang tid. Der vil være en tydelig kontrast mellem de områder, hvor væggen har været beskyttet, og der hvor den ikke har. Er væggene beklædt med tapet, vil forfaldet være endnu mere grelt, idet papiret har en tendens til at løsne sig fra det underliggende puds. Dette sker som regel først for oven og i hjørnerne af de enkelte tapet ark.

Kan du nikke genkendende til noget af det ovenstående, er det på tide at få frisket såvel vægge og lofter som det indvendige træværk op med et frisk lag maling. Og her kan det bedst betale sig at få et professionelt malerfirma på banen.

Malerkanonen er dit malerfirma Ishøj, som kan hjælpe dig med friske farver eller nyt tapet. Få et godt tilbud på malerarbejde på Malerkanonen.dk