måltidskasse

Lækre måltidskasser leveret til døren

image

editorial

Mangler du tid i hverdagen til at lave aftensmad til din familie? Så er du ikke alene.

Rigtig mange fortravlede børnefamilier kæmper en brav kamp for at få tiden til at række. Det kan godt være rigtig svært at få hverdagen til at hænge sammen tidsmæssigt hvis begge har fuldtids jobs og børn i institutions alderen eller i den skolesøgende alder.

De sparsomme timer mellem fyraften og sengetid skal udnyttes helt og fuldt. Der skal både hentes børn, købes ind, laves mad, dækkes bord og ryddes op bagefter. Og så kan det godt være vanskeligt at finde tid til de øvrige gøremål så som lektielæsning, fritidsaktiviteter, og generel hygge mad familien.

Bestil en måltidskasse og frigør tid i det daglige

Derfor vælger flere og flere familier at lette arbejdet med tilberedning af aftensmåltiderne i hverdagen ved at oprette et abonnement på en måltidskasse.

En måltidskasse er en kasse fyldt med ingredienser og tilbehør til tre eller fire lækre aftensmåltider. Måltidskassen leveres til din dør én gang om ugen og vil altid være ledsaget af et opskrift hæfte i hvilket du finder opskrifter på de enkelte retter samt anvisninger på tilberedning af disse.

Det tager sjældent meget mere en end halv time at fremtrylle et sundt og nærende aftensmåltid når du har en måltidskasse til hjælp. Da meget af tilbehøret er fremstillet på forhånd, og følger med kassen som halvfabrikata, sparer du tid på at forberede eksempelvis dressinger, dips og saucer.

Ligeledes er eksempelvis kødboller, krebinetter og hakkebøffer formet på forhånd, klar til at komme på panden eller i ovnen. Og du sparer med et abonnement på en måltidskasse masser af tid på indkøb efter arbejde.

Find de bedste måltidskasser hos Kokkens Hverdagsmad

Kokkens Hverdagsmad står bag de lækreste og mest familievenlige måltidskasse i Danmark. Klik ind på https://www.kokkenshverdagsmad.dk/ og læs mere.