mad ud af huset

Lækker og billig mad ud af huset - find den online

Lækker og billig mad ud af huset - find den online

editorial

Skal du holde fest, og orker du ikke selv at kokkerere? Så er det godt at du har mulighed for at bestille mad ud af huset.

Hvor finder jeg et godt catering firma til mad ud af huset?

Hvis du vil være sikker på at bespisningen til din fest holder top kvalitet bør du vælge Kokken & Jomfruen som dit catering firma. Kokken & Jomfruen har igennem flere årtier leveret mad ud af huset til større og mindre selskaber samt receptioner og frokost ordninger.

Grunden til Kokken & Jomfruens store succes skal findes i de lækre og friske råvarer, de vel tilberedte retter, og den præcision med hvilken maden leveres. Samtidig holder Kokken & Jomfruen nogle af landets absolut mest rimelige priser på mad ud af huset. Og derfor vælger mange fest arrangører i såvel privat som offentligt og erhvervs relateret regi at benytte Kokken & Jomfruen som leverandør af mad ud af huset til hverdag og fest.

Bestil maden til alle slags fester og sammenkomster hos Kokken & Jomfruen

Hos Kokken & Jomfruen kan du bestille mad ud af huset i et utal af varianter. Ønsker du at slippe for madlavningen i forbindelse med familiens store årlige julefrokost eller påskefrokost kan du bestille alle de mange retter som mad ud af huset hos Kokken & Jomfruen. Kokken & Jomfruen er leveringsdygtig i såvel traditionelle tre retters menuer med eksempelvis suppe, steg og is som i buffet anretninger.

Når du bestiller buffet ud af huset hos Kokken & Jomfruen kan du vælge en fast tilrettelagt buffet menu, eller du kan selv sammensætte din buffet med små mundrette anretninger som for eksempel tapas, antipasti, pindemadder, kanapeer, sliders og mini sandwiches. Du kan sågar bestille alle de lækre brunch retter hvis du ønsker at afholde en sammenkomst tidligt på dagen og ikke selv orker at fremstille disse.

Bestil din mad ud af huset hos Kokken & Jomfruen – læs mere på kokken-jomfruen.dk