firmafrugt

Lækker firmafrugt til den sunde arbejdsplads

Lækker firmafrugt til den sunde arbejdsplads

editorial

Er medarbejdernes sundhed og velvære en prioritet i din virksomhed, er der mange forskellige tiltag, du kan gøre for at sikre dette. Det kan faktisk anbefales at vise medarbejderne, at man som arbejdsgiver kerer sig om deres trivsel på arbejdspladsen. De tilbringer trods alt størstedelen af deres vågne tid på kontoret ved deres arbejdsstationer, og lægger en ikke uanselig indsats for at sikre virksomhedens fremdrift og vækst. Hvis dine medarbejdere ved, at deres sundhed, helbred og trivsel ligger dig på sinde, vil det øge motivationen, og en virksomhed er kun så sund som sine medarbejdere.

Sund og grøn frokost hver dag – og frugt til pauserne

På min arbejdsplads har vi eksempelvis gode erfaringer med at stille sund mad til rådighed for alle ansatte, i kraft af en bæredygtig og økologisk frokostordning. Bespisningen baserer sig på friske råvarer, køkkenet er fortrinsvis grønt og fiberrigt, og når der serveres kød, er det mestendels magert og fra fritgående dyr. Denne linje ser vi gerne gennemført i hele virksomhedens profil, og derfor ar vi også i så vid udstrækning som muligt fjernet usunde incitamenter, for eksempel sodavands- og slik automaterne.

I stedet har vi lavet en aftale med virksomheden Frugtcompagniet, som har specialiseret sig i udbringning af frisk frugt til kontor virksomheder. Når vi stiller kurve med frugt frem i alle afdelinger, gør vi det lettere for medarbejderne at foretage det sunde valg. Vi har besluttet at gøre firmafrugt gratis for de ansatte, så de har et sundt alternativ til medbragt slik. Et stykke frugt er langt sundere end en sodavand eller en plade chokolade – og har samme opfriskende virkning, når man er træt og sukker krævende ud på eftermiddagen.

Frugtcompagniet har været en stor succes hos os. Det er tydeligt, at frugten kommer frisk fra Grønttorvet, når chaufføren ankommer med vore daglige leverancer – selvfølgelig til døren på det aftalte tidspunkt. Derfor kan jeg på det varmeste anbefale Frugtcompagniet.