catering

Lækker bespisning fra professionelt catering firma

Lækker bespisning fra professionelt catering firma

Leder du efter en sund og billig frokostordning til din virksomhed – og må den helst ikke være for besværlig at have med at gøre? Mange virksomheder, som tilbyder frokostordning til firmaer, er ikke just kendt for deres store fleksibilitet eller evne til at lytte efter kundernes behov. De kan tilbyde et fast menukort – og så er det op til de ansatte, om de vil spise, hvad der bliver sat foran dem, eller om de vil gå sultne fra frokostbordet.

Dette er sjældent ønskværdigt – og derfor bør du vælge en frokostordning, som tager hensyn til dine medarbejdere, og som kan tilbyde et varieret udvalg af retter, så alle medarbejdere bliver tilfredse uanset smag og præferencer.

Find den bedste frokostordning med online catering

Der ud over er det en fordel, hvis du kan kommunikere med catering firmaet online. På den måde vil du hurtigt kunne afbestille frokostordningen, hvis virksomheden i en periode lukker ned på grund af ferie, eller bestille færre eller flere kuverter med forholdsvis kort varsel. Hos Ebuffet kan du som virksomhed med geografisk placering i København, på resten af Sjælland samt på Lolland og Falster få daglige friske leveringer af lune retter til frokost – lige til døren, og stadig varme, så du ikke selv behøver at foretage dig noget.

Til en grundlæggende frokost buffet fra Ebuffet hører en varm hovedret, en slags varmt eller koldt tilbehør, diverse blandet salat, en salatbar, to slags pålæg samt brød og smør. Således vil der altid være et alternativ til de, som ikke bryder sig om dagens lune ret, og ingen behøver at sulte.

Skal virksomheden afholde en særlig begivenhed, står Ebuffet også parat med tilbud på catering til alle typer arrangementer. Det kunne for eksempel være firmaets julefrokost, den store sommerfest, eller en reception for kunder og andre interessenter. Se de mange muligheder på ebuffet.dk