tandlæge

Lad din tandlæge hjælpe med at bevare dine tænder sunde og stærke

Lad din tandlæge hjælpe med at bevare dine tænder sunde og stærke

editorial

Er du en af de mange danskere som hvert år springer tandlæge besøget over? Så bør du hellere se at få bestilt en tid til eftersyn.

Hvorfor skal jeg gå til tandlæge?

Måske mener du at det er overflødigt at besøge tandlægen en til to gange om året. Dine tænder har det jo fint, og fejler ikke rigtig noget.

Men her skal du tænke på at bare fordi det ikke gør ondt lige nu, er det ikke ensbetydende med at dine tænder er i den bedste stand. Der kan sagtens skjule sig ansatser til alvorlige lidelser i tænder og tandkød på steder du ikke kan se. Det kan for eksempel være mellem tænderne eller under tandkødets rand.

Når først det begynder at smerte og dunke i tænderne eller bløde fra dit tandkød er det for sent at forebygge. Så er der kun tilbage at rette op på skaderne. Og det kan sagtens gå hen og blive en dyr, bekostelig og smertefuld omgang for dig.

Find den bedste tandlæge i Næstved

Hvis du er bosiddende i den sydlige del af Sjælland nær Næstved eller Haslev kan du med fordel benytte den velrenommerede tandlægeklinik Tandlægerne Dickow og Lindkær.

Hos Tandlægerne Dickow og Lindkær kan du altid få tid til et tandtjek med tilhørende rensning af tænder og tandkød. Begge dele er forebyggende i forhold til udvikling af eksempelvis karies eller parodontose.

Med hjælp fra den dygtige tandlæge kan du således undgå dyre og langtrukne behandlings forløb. Og du vil med stor sandsynlighed kunne bevare dit blivende tandsæt sundt og funktionelt resten af dit liv.

Tandlægerne Dickow og Lindkær – alle typer tandbehandlinger

Foruden tandeftersyn og rensning tilbyder Tandlægerne Dickow og Lindkær diverse tandbehandlinger så som udtrækning af tænder, lapning af huller, og montering af kunstig tandkrone. Klik ind og læs mere på dltand.dk.