Firmajulegaver

Køb gaver i høj kvalitet til dine medarbejdere – uden at bruge så meget tid på det

Køb gaver i høj kvalitet til dine medarbejdere – uden at bruge så meget tid på det

editorial

Måske føler du dig lidt fortabt, når du skal til at købe julegaver til medarbejderne i virksomheden. Hvad vil de synes er god kvalitet og god stil? I det tilfælde kan det være en gode ide, at du i stedet for at prøve at gætte dig frem til, hvad de gerne vil have, giver dem en gave gennem julefabrikken.dk. Hos dem kan du vælge en priskategori, som gaven kan ligge inden for. Derefter kan medarbejderne selv gå ind og vælge, hvad de gerne vil have. 

Du har mulighed for at vælge gaver inden for en række forskellige prisklasser. Selvom budgettet måske ikke er det største, er det altså stadig muligt for dine medarbejdere at finde noget i god kvalitet. Hvis du kun kan give dine medarbejdere gaver mellem 100 og 200 kroner, kan de for eksempel vælge mellem Royal Copenhagen tallerkner, en Georg Jensen skål og et dampstrygejern. Se mere på https://julefabrikken.dk/ 

Hold julehygge samtidig med gaveuddeling 

Det kan virke lidt upersonligt, at du lader dine medarbejdere bestille deres gaver selv. For at gøre det mere hyggeligt og få lidt julestemning i virksomheden kan du uddele gaverne til et julearrangement. Dermed kan du stadig skabe noget julehygge, og I kan komme hinanden lidt ved i forbindelse med højtiden. 

Du kan for eksempel købe noget gløgg og æbleskiver og så dele de forskellige pakker ud. Dermed bliver der stadig skabt noget hygge omkring det at give gaver. For det er jo det, som det i bund og grund handler om. At du gerne vil vise dine medarbejdere, at du sætter pris på den arbejdsindsats, de har lagt i løbet af året. Ved at give dine medarbejdere disse konkrete beviser på din anerkendelse af dem, vil du helt sikkert få nogle medarbejdere, der sætter mere pris på deres arbejde og vil være loyale over for virksomheden.