feriehuse i spanien

Køb feriehuse i Spanien sammen med andre og få adgang til flere ferieboliger

Køb feriehuse i Spanien sammen med andre og få adgang til flere ferieboliger

Drømmer du om at kunne nyde den spanske mad, masser af sol og den afslappede stemning, kan det være, at du har overvejet at købe et feriehus i landet. Dermed har du et sted, der er hjemligt og hyggeligt, og hvor du kan komme og gå, som du har lyst til.

Men hvorfor nøjes med kun at købe en bolig i Spanien? Der findes jo mange skønne og charmerende steder, og det kunne da være fantastisk at eje ferieboliger flere steder. “Men det koster jo mange penge,” tænker du sikkert nu. Og ja, det gør det, men hvis du deler udgiften med andre, har du netop mulighed for at eje flere boliger.

En nem måde at få sat det i system er gennem 21-5.dk. Det er et dansk firma, der sætter grupper af 21 ferieboliginteresserede personer sammen. Derefter bliver der indkøbt i alt fem ferieboliger, som de deles om. 21-5.dk står for alt det praktiske, for eksempel sørger de også for at indrette boligerne, så de bliver hyggelige og hjemlige.

Når du køber feriebolig i Spanien gennem 21-5.dk, har du mulighed for at få en bolig flere forskellige steder. Alle er meget luksuriøse. For eksempel har 21-5s feriehuse i Sydspanien typisk egen pool. Det giver jer en højere grad af privatliv. Derudover er der også en stor og privat have, hvor I kan nyde det gode vejr, som egnen jo byder på. 

Udover Sydspanien har 21-5.dk også købt boliger i Barcelona og på Mallorca. Det er altså nogle meget forskellige steder, der er i spil, når I skal købe boliger. 

Det kan virke besværligt, at du skal dele boligen med 20 andre ejere. Når I til sammen ejer fem boliger, er det dog langt nemmere at fordele dem. 21-5.dk har sørget for at skabe et smart system, så der ikke er nogen, der bliver snydt i forhold til fordelingen.