bådudstyr

Køb bådudstyr billigt online

Køb bådudstyr billigt online

editorial

Hvis du og din familie har valgt at anskaffe jer en båd, glæder I jer sikkert til at komme ud og sejle til sommer. I det følgende kan du læse mere om hvordan I får det bedste ud af bådferien.

Sæt båden flot i stand inden ferien

Skal båden gøres sejlklar inden sommerens togter, handler det om at bruge materialer i top kvalitet. Du bør ikke gå på kompromis med dine høje standarder når du indkøber bundmaling, skibslak og andre materialer som skal bruges til at tætne og beskytte bådens skrog og dæk. Det er meget vigtigt at du går bådens skrog minutiøst igennem fra for til agter.

Det er ærgerligt at skulle afbryde sejlturen på grund af en læk som du ikke fik opdaget førend skuden blev sat i søen. Og derfor bør du gøre dig ekstra og særlig umage med den udvendige del af din og din families båd.

bådudstyr

Du kan med fordel benytte lejligheden mens båden er sat på land til at rense dennes underside for skaller, snegle og rurer, som har fæstnet sig i løbet af den foregående sæson. Disse kan nemlig hindre bådens fremdrift, hvilket vil afspejle sig i din brændstof regning.

Sørger du for at skrabe bunden ren, får du en hurtigere og mere manøvredygtig båd. Og maler du skroget med en god bundmaling, kan du holde de irriterende snyltere fra livet resten af den indeværende sejl sæson.

Find de bedste og billigste materialer til istandsættelse af båd

Er du på udkig efter bådudstyr og materialer, som kan bruges når båden skal gøres sejlklar, kan du finde hvad du søger hos Marinelageret i Sønderborg.

Marinelageret i Sønderborg er leveringsdygtig i alt hvad der hedder bådudstyr – og det til aldeles rimelige priser. Du kan læse mere, og bestille bådudstyr online via Marinelageret i Sønderborgs hjemmeside marinelageret.dk