tilskud til varmepumpe

Kan jeg få tilskud til varmepumpe på abonnement?

Kan jeg få tilskud til varmepumpe på abonnement?

editorial

Er du en af de mange danske boligejere, som gerne vil give husstanden en grønnere profil og samtidig score en mægtig besparelse? Så er der hjælp at hente. Det offentlige giver nemlig tilskud til det der kaldes energi forbedringer i boligen.

Det kan for eksempel være i form af efterisolering af husets tag og ydervægge samt udskiftning af ruder til mere isolerende af slagsen. Disse tiltag kan nemlig nedbringe det samlede CO2 forbrug i huset idet energi forbruget i forbindelse med opvarmning af dette minimeres. Og vil du virkelig sætte trumf på energi besparelsen skifter du det gamle fyr ud med en moderne luft til vand varmepumpe.

Her vil du nemlig kunne se det reducerede energi forbrug direkte på varmeregningen idet en luft til vand varmepumpe er væsentlig mere effektiv i sin udnyttelse af den tilførte energi end dit gamle olie, gas eller pille fyr.

Er en luft til vand varmepumpe ikke dyr?

Det er ganske rigtigt forbundet med en relativt høj økonomisk udskrivning at anskaffe en luft til vand varmepumpe – i hvert fald hvis du skal købe den. Hvis du i stedet vælger at lease din nye luft til vand varmepumpe på fordelagtige abonnements vilkår kan du spare en hel del i etablerings omkostninger.

Det er ikke altid man lige står med mere end hundrede tusind kroner på hånden til indkøb af luft til vand varmepumpe. Og så kan en varmepumpe på abonnement være løsningen.

Udnyt dit håndværkerfradrag ved montering af varmepumpe

Ud over det at du slipper billigere i forbindelse med etablering af din varmepumpe vil du også kunne opnå en skattefordel idet du kan trække omkostningerne relateret til opsætning og installering af din nye luft til vand varmepumpe fra i skat. Læs mere om håndværkerfradrag og tilskud til varmepumpe hos Nærvarme Danmark A/S på naervarme.dk.