Sandblæsning

Hvorfor afrense ståloverflader med en sandblæsning?

Hvorfor afrense ståloverflader med en sandblæsning?

editorial

Har du en ståloverflade, som skal afrenses godt og grundigt? Så vil du ofte blive anbefalet, at der tages en sandblæsning i brug – og det er der flere gode grunde til. Dem kommer vi derfor også mere ind på her. 

Derfor skal en sandblæsning bruges til at afrense ståloverflader 

Der fjernes effektivt glødeskaller 

Når en sandblæsning tages i brug, er det en effektiv metode til at fjerne glødeskaller og diverse rust, der er kommet på en ståloverflade. Under selve behandlingen er man nemlig inde og blæse sandkorn med et stort tryk på dit stålemne. Det betyder også, at gammel maling, rust m.m. vil løsnes utrolig effektivt.

Du kan opnå en pænere lakering efterfølgende

I langt de fleste tilfælde laves der sandblæsning, hvis en ståloverflade skal lakeres i en ny farve. Lakeringen vil nemlig holde væsentligt bedre, hvis sandblæsningen er lavet forinden. Overfladen vil nemlig ende ud med at være pænere og langt mere ensartet, end hvis sandblæsningen ikke var lavet.

 

Du kan opnå en mere holdbar lakering efterfølgende

Når der laves en sandblæsning på en ståloverflade, så vil det også have den fordel, at en efterfølgende lakering vil holde bedre. Det giver naturligvis også sig selv, da en lakering som laves på en løs overflade nemmere vil skalle af. Du vil derfor formentlig have lyst til at få lavet arbejdet igen – i hvert fald hvis du er interesseret i det pænest og mest holdbare resultat. 

Hvem skal hjælpe med din sandblæsning? 

Hvis du allerede kunne tænke dig at finde hjælp til en sandblæsning nu, så tag endelig fat i DTL Pulverlakering. De er om nogen et firma, som har ekstra meget styr på håndværket, når det kommer til sandblæsning og diverse lakeringsformer af elementer af stål og aluminium. 

Du kan allerede læse mere om den her, og hvordan de arbejder med sandblæsning.