notesbøger

Hvordan skriver du i dine notesbøger?

Hvordan skriver du i dine notesbøger?

editorial

“Gammeldags” notesbøger er en god måde at holde den håndskrevne skrift ved lige, for der er ved at ske det, at den metode er ved at gå i glemmebogen.

De fleste mennesker taster deres tanker ned på et keyboard, eller de bruger en brugerflade, hvor man blot elektronisk skal markere, hvad det er for nogle ord eller bogstaver, som man gerne vil have frem at sende.

I nyere tid er det endda blevet populært at sende talte beskeder, for selvom man så ikke kan ændre, hvad man lige har sagt, så er det trods alt hurtigere at tale, end man de fleste kan finde ud af at skrive.

Det er lidt ligesom den gammeldags måde at indtale beskeder på en telefonsvarer, men nu foregår det bare over de sociale medier.

Men endnu langsommere er det jo at skrive i hånden, så der er ikke så mange, der gør det, men det medfører så, at mange mennesker elsker at modtage håndskrevne breve, fordi der er blevet lagt tid i at skrive dem og betale for at sende dem.

image

Hold håndskriften i live ved at skrive i notesbøger

Man kan endda gå gen at frygte, at man i fremtiden ikke lærer at skrive i hånden længere, fordi der simpelthen ikke er brug for det, da man ikke bruger den slags metoder længere på nogen form, thi det netop er hurtigere at skrive elektronisk.

Men det er en smart metode at kunne, for man ved aldrig, hvornår man befinder sig i en situation, hvor der ikke er elektroniske hjælpemetoder til at kommunikere med.

Faktisk kan det gå hen at betyde forskellen på liv eller død, om man kan finde ud at af at skrive i hånden.

Det kan du holde ved live ved at skrive i notesbøger, når du selv føler for det.