højseng

Hvilken seng skal du købe til dit barn?

Hvilken seng skal du købe til dit barn?

editorial

Der er mange faktorer, du skal overveje, når du køber en seng til dit barn. Nogle af de vigtigste faktorer at overveje er sikkerhed, holdbarhed og komfort. Der findes mange forskellige senge til børn at vælge imellem, hvilket godt kan gøre det svært at vælge en. I denne artikel vil vi diskutere nogle af de forskellige sengetyper, som du skal overveje, når du køber en seng til dit barn.

 

højseng

 

Køjesenge

Køjesenge er en fantastisk måde at spare plads på i dit barns soveværelse. Hvis du har to børn, der deler værelse, kan køjesenge give hvert barn sin egen seng, samtidig med at de fylder mindre på gulvet. Køjesenge findes i mange forskellige stilarter, så du kan helt sikkert finde en, der passer til dit barns personlighed. Nogle køjesenge har endda opbevaringsskuffer indbygget i den nederste køjeseng, så dit barn kan holde sit soveværelse ryddeligt. Med køjesenge er der altid plads til en mere.

 

Højsenge

Der er også et andet alternativ og det er en højseng. Det kan godt minde lidt om en køjeseng, men her er den ekstra soveplads under den øverste seng sparet væk. Det vil sige, at du kan placere et skrivebord eller arrangere et lille legerum til dit barn under sengen. Du kan gøre det rigtig hyggeligt, så dit barn et lille hyggekrog for sig selv. Det kan også være en god opbevaringssted for dit barn, så du kan placere alt legetøjet indenunder sengen og sy nogle gardiner, så du kan rulle for.

 

Enkeltsenge

En enkeltseng er også en god mulighed for børn, der er vokset ud af deres småbørnsenge. Enkeltsenge er også mere overkommelige end større senge, så du kan spare penge, mens du stadig får en seng, der opfylder dit barns behov. Enkeltsenge fås i mange forskellige stilarter, så du kan vælge en, der passer til dit barns personlighed. Og når det er tid for dit barn at flytte ud af sin enkeltseng, kan du nemt sælge den eller give den videre til et andet barn i familien.