renovering

Hvilke renoveringer vil øge værdien af dit hjem?

Hvilke renoveringer vil øge værdien af dit hjem?

editorial

Renovering har evnen til at gøre os lykkeligere for vores hjem, men nogle opdateringer kan tilføje mere værdi end andre, når det er tid til at sælge eller omlægge lån.

Nogle af de bedste renoveringer – tænk f.eks. på et opdateret køkken, ny terrasse eller et ombygget badeværelse – kan blive pebret. Derfor er det nyttigt at vide, hvilken slags værdi du kan forvente, før du beslutter dig for at påtage dig et renoveringsprojekt.

Udskiftning af garageporte

En flot garageport står højt på listen, når det kommer til at få kontanter tilbage på din investering. Estimatet for dette er baseret på omkostningerne ved at fjerne og bortskaffe en eksisterende garageport og erstatte den med en ny.

Det kan forstærke appellen af dit hjem meget, da det giver et godt førstehåndsindtryk når man kommer op ad din indkørsel, derfor giver denne type renovering dig omkring 94,5% af det, du har brugte på den, når du sælger dit hjem.

Mindre køkkenindretning

Et moderne og funktionelt køkken kan tilføje mere end bare værdi til dit hjem: Det kan øge din glæde af hverdagens aktiviteter som madlavning, besøg af venner og måltider med din familie.

Potentielle købere ser også straks værdien af denne form for renovering. Du vil i gennemsnit få lidt mere end 77% af prisen på en mindre køkkenrenovering. I et ombygningsprojekt af denne art kan du muligvis udskifte apparater med nye, mere energieffektive modeller; skifte skabslåger med nye træpaneler, installere nye bordplader og en ny vask og vandhane, få et nyt gulv og male væggene.

Udskiftning af vinduer

Du kan inddrive omkring 72% af omkostningerne ved at udskifte dine nuværende vinduer, hvis du installerer nye vinduer med lavt E-simuleret lys, der har en udvendig finish i brugerdefineret farve. Du vil gerne sikre, at beklædningens udvendige matcher eksisterende, og at den indvendige beklædning forbliver uberørt.

Hvorfor husejere bør overveje en boligrenovering

Ombygning af dit hjem øger din lyst til at tilbringe tid i dit eget hjem, men det kan også øge dit hjem værdi over tid

Overvejer du en renovering i Frederikshavn – så kan du kontakte en kvalificeret tømrer og få et godt tilbud.