afbudsrejser

Hvem vil du tage med på en afbudsrejse?

Hvem vil du tage med på en afbudsrejse?

editorial

Det oplagte her kunne være, at du gerne vil overraske din kæreste ved at have pakket hendes sager for hende og taget hendes pas med, så I mødes i lufthavnen, hvor I tager chancen sammen, eller du har skaffet afbudsrejsen et par dage før som en overraskelse.

Så skal man så bare håbe, at ens bedre halvdel er den type, der er med på den slags.

Derfor kan det måske være bedst at gøre det med en partner, som man kender og ved, om man bryder sig om den slags overraskelser.

Desuden er det jo en god måde lige at give parforholdet lidt krydderi ved at være spontan og komme ud at rejse, når man mindst venter det og ikke har planlagt det så meget.

Selvfølgelig kan man tage på sådan en tur alene og håbe på at møde nogle, man falder i snak med, for så kræver det mindre planlægning, men det er jo sjovere at have nogen at dele den rejse med.

Tag på en afbudsrejse med dem, du holder af

Det smarte er måske at tage på denne tur som en vennegruppe, hvor I har lidt lettere ved at finde tid i kalenderen til at gøre det, og jo færre I er, desto lettere bliver det at arrangere.

Derfor er denne ferieløsning måske ikke den bedste, hvis man har børn, som der skal have fri fra skole, mens begge forældre også skal have fri samtidig – der er en afbudsrejse måske ikke lige den, der vil passe sammen med, hvornår man har fri.

Men det kan lade sig gøre.

Har man endnu ikke børn, så er det nok også her, at man skal prøve afbudsrejser, for hvis man så agter at få børn, så er det nok ikke de letteste at have med på sådan en tur, hvor man gerne skal vide, at der er noget at lave for børnene, når man kommer frem.

Er du blevet lun på idéen om afbudsrejser, så læs mere på rejsetilbud.dk.