iphone 11 skærm

Hvad skal du gøre, hvis din mobilskærm er gået i stykker?

Hvad skal du gøre, hvis din mobilskærm er gået i stykker?

editorial

Der er intet værre, end når man taber sin mobil, og skærmen går i stykker. Derfor har vi fundet nogle tips til dig, hvor uheldet har været ude. Tips til, hvordan du kan få din skærm lavet igen, uden de store problemer.

Gå til en professionel

Den nemmeste løsning, når det kommer til reparation af mobiler er, at man tager forbi en professionel. Et firma, som har specialisteret sig i mobiltelefoner og reparationer af dem. Her kan du også vide dig sikker i forhold til, at de vil bruge de rette materialer, så din skærm bliver repareret korrekt. Det er nemlig væsentligt hvilken type skærm der bliver sat på, hvis den er gået i stykker. Dette skyldes, at farverne ikke er de samme i alle typer skærme, og at du derfor vil kunne se forskel, hvis den forkerte bruges.

Lav skærmen selv

Hvis du ikke føler for at tage forbi en professionel, så anbefaler vi, at du prøver at lave den selv. Det er typisk rimeligt ligetil, hvis det er en skærm, som ikke er buet. Der er nogle telefoner, hvor skærmen på den er buet, og det kan give nogle komplikationer, når man skal montere den nye skærm.

Det vigtigste, når du skal lave din skærm selv, er at du har det rette værktøj, men også, at du får købt de rette materialer. Som f.eks. den korrekte skærm, så det er den rigtige størrelse. Der er nemlig betydelig forskel på en iPhone 11 skærm og en iPhone 5 skærm.

Du kan finde en iPhone 11 skærm her: https://www.phone-parts.dk/iphone-reservedele/iphone-11-tilbehor-og-reservedele/iphone-11-skaerm.html

Udover at sikre, at du har de rette materialer, så skal du under montagen sørge for, at alle rester af den gamle skærm er væk. Hvis de ikke er det, så kan du nemlig risikere, at skærmen flækker så snart du sætter den på. Hvis dette sker, så kan du starte forfra og bruge penge på endnu en skærm.