hosting

Hvad betyder hosting?

Hvad betyder hosting?

editorial

Hosting, eller webhosting som begrebet også kaldes, er en betegnelse for en service som ydes af hosting udbydere i forbindelse med oprettelse af et web domæne og opbygning af et website.

Et website som skal ligge online skal kunne hostes på det der kaldes en webserver. Denne server kan tilgås af andre computere rundt omkring i verden. Hver eneste hjemmeside du nogen sinde har besøgt har ligget på en webserver – ellers har du ikke kunnet få adgang til at se indholdet.

Ønsker du således selv at oprette en hjemmeside skal du finde en udbyder af hosting som kan sørge for at dit website kan ses af kunder og brugere. Og til dette formål kan du med fordel vælge en hosting udbyder som for eksempel Simply.com.

Hvilke former for hosting kan Simply.com tilbyde?

Simply.com tilbyder hosting af websites i alle størrelser og af alle typer. Uanset om dit website kun består af ganske få sider, og ikke indeholder videre muligheder for interaktion, eller om du ønsker hosting af en webshop med mange varenumre kan Simply.com hjælpe.

Simply.com er nemlig leveringsdygtig i flere forskellige webhotel modeller særligt velegnet til forskellige typer af websites. Har du for eksempel kun et lille website som fungerer som visitkort for din virksomhed – for eksempel som håndværker, revisor eller advokat – kan du med fordel vælge det som Simply.com kalder for en Basic Suite. Et Basic Suite webhotel koster under en tier om måneden og kan sagtens imødekomme den lille hjemmesides behov.

Har du behov for en hosting løsning som kan håndtere en lidt større belastning i form af øget trafik og flere interaktioner i en periode kan du vælge at opgradere til den noget større Standard Suite som stadig kun koster i underkanten af en tyver. Og er du ude i en større eCommerce løsning vil Pro Suite eller Entreprise Suite være et passende valg.

Find din hosting løsning på https://www.simply.com/dk/.