indramning

Har du købt nye plakater til hjemmet?

Har du købt nye plakater til hjemmet?

editorial

Hvis du er som de fleste mennesker, har du sikkert ikke tænkt meget over indretningen af dit hjem på det seneste. Måske har du endda ladet dine nye plakater ligge og samle støv, fordi du ikke har fået dem hængt op. Nu er det på tid til at få dem hængt op, så de kan pynte pænt på dine vægge.

Læs mere i dette indlæg om, hvordan du finder de passende rammer til dine plakater.

 

indramning

 

Køb rammer i butikker eller online

Du kan finde helt almindelige rammer på standardmål i de fleste boligforretninger eller nipsbutikker, såsom Søstrene Grene. Her kan du vælge mellem almindelige rammer, der enten har en sort eller hvid kant. Nogle kommer også med en træramme, men glasset er sjældent lavet af glas. Hvis du f.eks. har vintageplakater, skal du kigge efter antikke rammer.

Hvis du vil have et mere moderne look, skal du gå efter slanke, sorte rammer. Du kan også finde rammer i alle farver, så de passer til farverne på din plakat. Du kan finde lidt pænere rammer i Ikea eller Ilva, men her er prisen også lidt anderledes. Hvis du ikke har en præference, når det kommer til dine rammer, så kan du fint købe dine rammer fra disse butikker.

 

Få lavet rammer på specialmål

Hvis du vil have noget mere unikt, kan du få dine rammer lavet efter mål. Dette er især nyttigt, hvis du har plakater, der har en anden størrelse end standard A4 eller A3. Du kan enten gå til en rammeforretning eller bestille dine rammer online. Sørg for at tage målene på dine plakater, inden du bestiller, så de passer perfekt.

Du kan eventuelt finde sådanne forhandlere ved at skrive på Google “indramning i Hellerup“, hvis du bor i det område. Det kan blive nødvendigt, hvis du har købt en plakat med unikke mål eller en plakat, der har lidt mere værdi.