regnmåler

Gør haven ekstra hyggelig med en regnmåler

Gør haven ekstra hyggelig med en regnmåler

editorial

Overvejer du at pynte haven lidt ekstra op, så den bliver særligt fin og indbydende? Så bør du overveje lidt have decor som for eksempel et espalier, et fuglebad, og en hyggelig regnmåler.

Hvor skal jeg placere min regnmåler i haven?

Selv om din regnmåler ikke har nogen videre praktisk anvendelse kan du lige så godt placere den således at du kan få det bedste ud af den. Mange regnmålere gør sig rigtig godt som pynt i blomsterbedet, eventuelt som pendant til fuglebadet.

En dekorativ regnmåler vil tilføje en hyggelig vintage stemning til din have sammen med andre pynte genstande. Og derfor bør du placere din rm synligt, som var den stadig dit primære redskab til måling af nedbør over natten.

Skab hygge i haven med en regnmåler

En regnmåler har nemlig mange andre formål end det praktiske. Du kan hos Gladegaver.dk finde søde og finurlige regnmålere som du hurtigt vil blive glad for, alene på grund af deres evne til at sprede en hjemlig atmosfære.

Du kan for eksempel vælge en sjov og sød regnmåler med en lille fugl som vogter over det fine måle glas. Eller en regnmåler med en sød frø som virkelig nyder regnen i fulde drag. Og har du børn vil de elske at hjælpe til med have arbejdet ved at aflæse regnmåleren hver dag – det kan være deres daglige pligt.

Giv en regnmåler i gave

Endelig er en regnmåler den oplagte gave til parret som netop er flyttet i eget hus med have. Det kan godt være svært at finde en god indflyttergave når man ikke kender beboernes stil eller husets øvrige decor. Skal parret først til at indrette boligen vil haven ofte komme i anden række. Og derfor er det en god idé at give en gave til haven.

Find de fine og elegante regnmålere på Gladegaver.dk.