vinduespolering

Gode råd til vinduespolering

Gode råd til vinduespolering

editorial

Hvis man skal have foretaget en vinduespudsning kan det gøres meget let selv, men kan også få hjælp af en vinduespudser hvis man ikke ønsker at gøre det selv.

Men vi har lavet en kort guide om ting du kan benytte dig af når du selv skal pudse dine vinduer, for det findes ikke noget værre end beskidte og grimme vinduer, de mister formålet når man hverken kan se ud af dem eller at der ikke kommer sol ind.

vinduespolering

Det korrekte grej

Det kræver til at starte med det helt rigtige grej til at pudse sine vinduer med, det vil sige at du skal bruge en god skraber, en indvasker og et viskestykke. En indvasker giver helt klart det bedste resultat, men du kan også benytte dig af en blød svamp eller en blød børste til at vaske dine vinduer med.

Lav din egen vinduespudsning

Når man skal have lavet en vinduespudsning så er det godt med en god opblanding bestående af koldt vand, opvaskemiddel og en smule salmiakspiritus, som er med til at opløse fedtet og andet snavs man kan have på sine ruder. Du kan bruge denne vejledning som løsning.

Du skal først have en spand vand, hvor du fylder 5 liter vand i, derefter skal du have 1 spiseske fuld opvaskemiddel at blande op med, og til sidst benytter du en halv hætte salmiakspiritus. Man bør aldrig benytte sig af slibende rengøringsmidler da det kan give ruden ridser, og så ser den stadig beskidt ud. 

Få en til at gøre det for dig

Man kan også tage den lette løsning og finde en til at løse opgaven for en. Det kan man gøre let ved at benytte sig af internettet. Ved at lave en simpel internetsøgning kan man hurtigt finde frem til en udbyder. Du kan for eksempel benytte dette link: https://expressmultirens.dk/vi-tilbyder/vinduesvask/.