buffet

Glem aldrig egen hygiejne ved buffeten

Glem aldrig egen hygiejne ved buffeten

editorial

Man siger som bekendt, at det er mange små bække, der tilsammen udgør en stor å, og derfor skal man tænke på, at hvis man selv lige laver en mindre fejltagelse, så er det noget, som der kan ramme den næste – og hvis vedkommende så også gør det samme eller noget tilsvarende, så kan det virkelig skabe problemer.

Vi ser helt konkret på sådan noget, at vi har at gøre med mad, der skal bruges til en buffet – som man har fået købt her: https://www.xn--kbmandenskkken-qqbj.dk/vi-tilbyder#buffet – og så sætter man det op i god tid til at blive spist, men ikke får hurtigt, så det får den forkerte temperatur.

Nogle mennesker er så så sultne, at de skynder sig op til buffeten, hvis man selv må bestemme, hvornår man går derop, mens der er andre, der vil vente, så der ikke er så lang kø.

Det første er faktisk det smarteste, hvis du lige tænker dig lidt om.

buffet

De andre skal også have en god oplevelse af den buffet

For hvis man var den første deroppe, så ser maden mest appetitlig ud, og man får også de stykker, der er mest spændende.

Men hvis man så lige hoster sig i hånden og bruger samme hånd til at øse op med, så bliver det ret ulækkert for den næste – og tænk så hvis det fortsætter hele vejen!

Man tænker ikke over det, for man glemmer lidt, at der er mange mennesker om det samme fad, og så har vi ikke nævnt alt det med løse hår, nyseri og meget andet, som der heller ikke gør det lækkert at spise fra den her buffet.

Så sørg for at være hurtig oppe ved buffeten, og når du så er deroppe, så tænk på, hvordan du gebærder dig, og at det også skal være hygiejnisk for den næste at tage mad derfra.