Mode

Gik moden lige henover hovedet på dig?

Gik moden lige henover hovedet på dig?

editorial

Det generer dig nok ikke som person, hvis du ikke interesserer dig for moden, at du opdager noget, som unge mennesker går i, og så påpeger du det for en vej, om det er på mode, men så får du bare at vide, at det skam ikke er på mode længere.

Du har bare ikke lagt mærke til det før nu, for det er ikke et interessefelt for dig at se efter mode eller gå op i det, så det er helt fint med dig, at det ikke er noget, du bemærker.

Men det er straks værre, hvis man nu faktisk er sådan en, der går op i moden, og man er ret så sikker på, at man har pålidelige kilder, hvor man finder ud af, hvad det næste store bliver, så man kan nå at være med på bølgen – hvis man ikke ligefrem er den, der starter bølgen.

Så en dag opdager du, at folk er begyndt at gå med smykker af mærket Mads Z, og så tror du, at det må være det nye – men det er det slet ikke!

Mode

Man kan ikke nå at opfange al mode

Det kan overraske en – og ens omgangskreds – hvis man ikke lige opfangede den eller så den komme, men man er trods alt kun et menneske, så man kan ikke nå at være med alle steder, og det sker da, at der er en enkelt ting, som man misser.

Derfor skal man ikke, hvis man vil bibeholde sit renomme, begynde at gå med de smykker, hvis man vil forsøge at ligne, at man nu “fangede den”, for folk, der kender dig, vil huske, at du ikke gik med de smykker, da de kom på mode.

Og man skal ikke komme med dumme undskyldninger om, at man først nu mener, de er værd at gå med som modefænomen.

Man skal gå med de her smykker, fordi man kan lide at gå med dem.