jagtudstyr

Forskelligt jagtudstyr er populært fra sted til sted

Forskelligt jagtudstyr er populært fra sted til sted

editorial

I Danmark er der noget specielt jagtudstyr, som der er mere populært end andet, og det handler jo om, at naturen ikke forandrer sig så meget herhjemme, og ellers sker det kun i det små, og det samme gælder de dyr, som man må jage, hvor det mere eller mindre er det samme, som man finder fra sæson til sæson.

Derfor sælger mange butikker, der har med jagtudstyr at gøre, de samme sager, for det giver ikke så meget mening at sælge andet.

Skulle man have andet til ens inventar i butikken, så skal det være fordi, at man har nogle jægere, som der gerne vil på jagt i udlandet og gøre det flere gange.

For ellers giver det mest mening bare at låne det udstyr til jagt, når man er i det respektive land, da det ellers vil være for dyrt at købe, hvis man bare skal bruge det en enkelt gang eller to.

jagtudstyr

Jagtudstyret er tilpasset forholdene

Så er der også meget jagtudstyr, som der egentlig fungerer meget godt til bytte og forhold på tværs af landegrænser, så man netop kan bruge det, man køber i Danmark, når man skal jage i udlandet, så længe man har lov til at transportere det på tværs af de lande eller bare med fly.

Og så skal man jo undersøge reglerne for, hvad man må jage i de forskellige lande, men det giver jo også sig selv.

Så er der de jægere af den primitive slags, som der bedst kan lide at lave deres jagtudstyr selv, fordi de så ved, hvordan det er lavet fra bunden og videre til slutproduktet, og så er det tilpasset dem.

Den slags ser man dog mest ved stammejægere, og det er i hvert fald ikke noget, som vi vil anbefale, at danske jægere selv gør.