techeksperten

Find også TechEksperten på de sociale medier

Find også TechEksperten på de sociale medier

editorial

Er du bekendt med hjemmesiden TechEksperten?

Der er måske en stor sandsynlighed for, at du har fundet den enten ved:

1) Du skulle søge efter noget relevant på en søgemaskine på nettet, der sendte dig hen på denne hjemmeside.

2) En ven anbefalede den til dig efter, hvad du har af interesser.

3) Du faldt over den på de sociale medier, hvor der var en artikel på hjemmesiden, der interesserede dig ud fra de algoritmer, som den slags medier kan målrette indhold til dig på.

Det er nemlig ikke så tit, at man bare falder over en almindelig hjemmeside nu om dage, uden man har en specifik årsag til at besøge den givne, eller man får den anbefalet på den ene eller anden måde.

De fleste mennesker finder nemlig også deres information på de sociale medier, som leder dem over på hjemmesiderne, og det medfølger så også, at de fleste hjemmesider også er repræsenteret på de sociale medier.

Bliv bekendt med TechEksperten via sociale medier

Så hvis du besøger TechEkspertens hjemmeside, så vil du se ikoner for velkendte sociale medier, og her kan du også regne med, at denne hjemmeside har en profil.

Her bliver der lavet SoMe-aktivitet, som der skal engagere læserne og gøre dem involveret og bekendt med, hvad man finder på hjemmesiden, så man bliver ledt derover.

For det er jo på hjemmesiden, at man har sin base og plads til at det indhold, som man gerne vil brede ud, da det er begrænset på de sociale medier, som man jo heller ikke ejer som hjemmesideejer, da man blot har rettigheden over ens profil på disse sider.

Derfor skal man se profilerne på de sociale medier som et supplement til hjemmesiden, men hvis man skal have sig et helhedsindtryk, så er det med at tilføje hjemmesiden til de sociale medier.