bolig

Find en god bolig til leje i Jammerbugt

Find en god bolig til leje i Jammerbugt

editorial

Der er mange fordele ved at leje din bolig i stedet for at eje den. Når du lejer, har du ikke byrden af en realkreditlånsbetaling, ejendomsskatter eller reparationer og vedligeholdelse. Du slipper også for besværet med at finde og sikre en god lejer, når du tager på ferie eller ønsker at flytte.

Få fleksibilitet og sikkerhed når du lejer i stedet for at eje

Andre fordele ved at leje frem for at eje en bolig er, at du ikke behøver at bekymre dig om at sælge din bolig i et nedadgående marked, og at du lettere kan flytte. Hvis dit arbejde kræver, at du flytter, kan du blot give din udlejer besked og flytte. Hvis du derimod ejer din bolig, kan du være nødt til at vente i måneder eller endog år på at finde en køber på et svagt boligmarked.

bolig

Når du lejer i stedet for at eje, slipper du samtidig for besværet med selv at skulle finde en køber med alt hvad dette indebærer af salær til ejendomsmægler og så videre. Du har typisk tre måneders opsigelse på din lejebolig – og så skal udlejer nok finde en ny lejer som kan tage over når du flytter ud.

Spar penge mens du lejer din bolig

At leje er en god måde at spare penge op til en udbetaling på din egen bolig. Da dine månedlige udgifter er lavere, end de ville være, hvis du købte, kan du spare flere penge op på kortere tid.

Lej boligen gennem privat boligselskab

Hvis du leder efter en bolig til leje, er det værd at overveje at leje fra et privat udlejningsbureau. Private udlejningsbureauer har typisk et større udvalg af ejendomme at vælge imellem end boligforeninger, og du kan ofte finde ejendomme, som ikke er tilgængelige gennem boligforeningen.

Klik ind og læs mere på nrsb-boligselskab.dk.