vvs

Find dit lokale VVS firma på Amager

Find dit lokale VVS firma på Amager

editorial

Er det på tide med en grundig renovering af køkken og badeværelse? Så kommer du ikke uden om at skulle alliere dig med en dygtig VVSer. I hvert fald ikke hvis istandsættelsen skal omfatte andet og mere end blot opsætning af fliser, en klat maling på væggene, eller montering af en ny vandhane.

Skal der rodes med de faste installationer er det nemlig lovpligtigt at overlade opgaven til en autoriseret VVS installatør. Og derfor bør du så hurtigt som muligt i projektet få kontakt til en sådan.

Hvorfor skal jeg bruge penge på en autoriseret VVS installatør?

Måske synes du at det er penge ud af vinduet at hyre en fagperson til at løse VVS opgaver i din bolig. Dem føler du måske at du udmærket selv er i stand til at løse. Men uanset hvor habil en gør det selv mand du anser dig selv for at være er det ifølge gældende dansk lov påbudt at få en VVSer på banen når der skal rodes med de faste VVS installationer i en bygning.

Denne regel er ikke indført for at gøre VVSeren rig eller for at irritere dig. Den bygger på rene og skære sikkerheds hensyn. Det er ganske enkelt forbundet med alt for stor risiko selv at rode med VVS installationerne i boligen. Du kan risikere at afstedkomme store skader på ejendommen – eller måske endda på andre mennesker – med dit klamphuggeri. Og der er ingen forsikring der dækker skader forårsaget af VVS arbejde som ikke er udført af autoriserede fagpersoner.

Få professionel og kyndig hjælp til VVS på Amager

Er du og din familie bosat på Amager – for eksempel i Dragør, Tårnby, Kastrup eller Sundby – kan du tage kontakt til Amagers egen VVS mand Claus A. Axmark VVS. Klik forbi hjemmesiden caavvs.dk og læs mere.