smykke

Find din smykkegave online

Find din smykkegave online

editorial

Har du endnu ikke fået købt gaven til efterårets konfirmation – eller mangler du inspiration til indkøb af julegaven til kvinden i dit liv? Så går du ikke galt i byen med et smukt og unikt smykke.

Langt de fleste kvinder med sans for stil og mode sætter pris på vel designede smykker, gerne fra et af vore store hjemlige smykkehuse. Med et smykke designet af en dansk smykke designer og udfærdiget på et dansk smykke værksted er man sikker på at få kvalitet for pengene. Og stort set samtlige danske smykke designere klarer sig på lige fod med de største internationale brands når det handler om tidløst og eksklusivt smykke design.

Hvad skal jeg tænke på når jeg skal vælge det helt rigtige smykke?

Det kan selvfølgelig godt være rigtig svært at udvælge et smykke til en anden person – især hvis man ikke selv er typen som bruger smykker. Der er dog et par simple tommefingerregler du kan følge i denne anledning.

Hvis du ikke er sikker på at modtageren har huller i ørerne skal du holde dig fra ørestikker og øreringe. Disse vil højst sandsynligt blot komme til at samle støv i en skuffe. Det samme gælder for fingerringe som ikke passer – så med mindre du kender modtagerens størrelse bør du også droppe fingerringe.

Du kan således vælge og vrage blandt armbånd og dertil hørende charms samt halskæder og vedhæng. Og sluttelig er det en rigtig god idé at holde sig til de kendte og klassiske smykke huse som for eksempel Georg Jensen, Heiring, Hultquist, Jeberg Jewellery, Julie Sandlau, Ole Lynggaard Copenhagen, Sif Jakobs og byBiehl.

Hvor finder jeg smykker online?

Du kan med fordel købe dine smykke gaver hos Carat Diamanter. Du kan se det store udvalg af smykker fra oven for nævnte brands på caratdiamanter.dk