Brugte biler

Find din nye bil blandt annoncer for brugte biler

Find din nye bil blandt annoncer for brugte biler

editorial

Der kan være mange gode grunde til at anskaffe sig en ny bil. Måske er familien vokset ud af den gamle – det kan for eksempel være at der er brug for lidt ekstra plads på bagsædet og i bagage rummet. Måske har jeres transport behov ændret sig, således at der ikke er brug for en udskiftning af bilen, men en tilføjelse til vognparken.

Den gamle bil kan være så slidt, at det er tvivlsomt om den går igennem næste syn. Og endelig kan det være, at du bare har lyst til at prøve noget andet – for eksempel en opgradering til en hurtigere bil eller en bil i en anden kvalitets klasse.

Hvad skal jeg overveje når jeg køber ny bil?

Måske har du og din eventuelle partner allerede lagt jer fast på den type bil, I ønsker – og måske har I endda besluttet jer for et bestemt brand eller en særlig model, hvis specifikationer matcher jeres ønsker. Det er samtidig sandsynligt at I begge sank en ekstra gang da I så prisen.

En ny bil er nemlig utroligt dyr i anskaffelse – især i Danmark, hvor afgifter og skatter sender nyprisen på himmelflugt. Når du står for at skulle anskaffe dig en fabriksny bil, vil du i langt de fleste tilfælde være nødt til at optage et såkaldt bil lån. Det er de færreste som kan købe ny bil uden at gældsætte sig. Og da det ikke er sikkert, at familien har lyst til at betale af på en bil i årevis, kan I i stedet med fordel tage et kig på brugtbils markedet.

Find din nye brugte bil online

Hos Biltorvet, som er en online portal ejet og drevet af forhandlere fra hele Danmark, kan du hver dag finde opdaterede annoncer for brugte biler til salg. Læs mere på www.biltorvet.dk