Hockeyshop

Find det rette hockeyudstyr i top kvalitet

Find det rette hockeyudstyr i top kvalitet

editorial

Ishockey er en af de mest populære og ikoniske sportsgrene i verden. Ishockey er et spændende, tempofyldt og fysisk spil, og det kræver, at alle spillere er ordentligt udstyret med udstyr, der opfylder sikkerhedsstandarderne og beskytter mod skader

Hvad skal jeg bruge hvis jeg vil spille ishockey?

Før en ishockeyspiller træder ind på isen til en kamp, skal han/hun være udstyret med adskillige stykker beskyttelsesudstyr, der er specielt designet til sporten. De vigtigste dele af udstyret for enhver ishockeyspiller er hjelm, skulderpuder, albuebeskyttere, handsker, skinnebensbeskyttere, bukser, skøjter/støvler, stave og en trøje.

Vælg en sikker og godkendt hjelm

Hjelmen er måske det vigtigste stykke udstyr for en ishockeyspiller. Ikke alene beskytter den mod hovedskader som hjernerystelser og andre traumatiske hjerneskader (TBI), men den hjælper også med at holde hovedet varmt, når de spiller på kolde isbaner.

Hjelme findes i forskellige størrelser og stilarter afhængigt af positionen; målmænd bærer fuldmasker, mens angribere kan vælge masker i bur-stil med ørebeskyttelse.

Hockeyshop

Beskyt krop, arme og ben på isen

Skulderpuder giver beskyttelse af den forreste del af kroppen og giver samtidig let bevægelighed på grund af deres fleksible konstruktion. Albuebeskyttere er vigtige, fordi de er med til at beskytte spillernes arme mod fald og skud fra stave eller pucks.

Handsker hjælper med at beskytte spillernes hænder under kampene; de giver varme i vintermånederne, og nogle har ekstra polstring for at beskytte mod kontakt med stave eller pucks.

Skinnebensbeskyttere hjælper med at beskytte spillernes ben mod slag eller slag med stave eller pucks; nogle skinnebensbeskyttere kan have ekstra polstring omkring læggen for yderligere beskyttelse, hvis det ønskes.

Bukser fås i forskellige længder afhængigt af spillets niveau og præferencer; længere bukser giver mere dækning, men kan begrænse bevægelsen, mens kortere bukser giver bedre bevægelighed på bekostning af mindre beskyttelse mod kontakt eller fald.

Du kan bestille hockeyudstyr online hos Hockeyshop.