installatør

Find byens foretrukne VVS installatør i Give

image

En VVS installatør er en beskyttet titel i Danmark. Det kræver en faglig baggrund og at man har gennemført uddannelsen, for at kunne kalde sig VVS installatør. Derudover skal man ansøge om at få en autorisation hos tilsynsmyndighederne, da de stille høje krav til viden og kvalitet.

Det skyldes, at der er visse opgaver, der er lovpligtige, at de kun må udføres af en autoriseret VVS installatør. Det er blandt andet opgaver, hvor der skal trækkes vand ind i en ejendom, eller hvis man skal begynde at reparere på vandledningerne, der kører rundt i hele ejendommen. 

Derfor skal du altid huske at vælge en autoriseret VVS-installatør

Der er flere gode grunde til, at du skal vælge en autoriseret VVS installatør. Først og fremmest koster det naturligvis lidt, men alternativet kan ende med at blive dyre, hvis du selv kaster dig i gang med det eller du får en anden til at gøre det.

Hvis det er lovpligtigt, at det kun må laves af en autoriseret VVS installatør, så vil det blive betragtet som en ulovlig installation. Det vil betyde, at hvis der sker en vandskade eller dit vandrør går i stykker, vil det ikke blive dækket af din forsikring. Du står derfor selv med hele konsekvensen.

Derfor anbefaler vi altid at du vælger en autoriseret VVS-installatør. 

Hvilken VVS-installatør skal du vælge?

Er du på jagt efter en VVS-installatør til en opgaven i hjemmet eller i virksomheden? Der er som regel flere at vælge imellem i de lokale byer områder. Det kan oftest være svært at skelne mellem kvaliteten og priserne hos de forskellige VVS installatører.

Vi kan derfor måske hjælpe dig lidt på vej. Vi har kigget på de forskellige kundeanmeldelser og erfaring de forskellige VVS-installatører har i Give og omegn. Her kan vi klart anbefale dig at kontakte Knud Petersen Filskov El og VVS ApS, hvis du leder efter en VVS-installatør i Give.