Brugt Skoda

Få rigtig meget bil for pengene med en brugt Skoda

Få rigtig meget bil for pengene med en brugt Skoda

editorial

Skal den hjemlige bilpark udvides eller suppleres – og gider du ikke bruge mange penge på din nyerhvervelse? Så kan du for eksempel vælge en Skoda som familiens nye køretøj. Skoda er et prima valg hvis du er i markedet efter en familiebil som både er stabil og sikker – og du kan med fordel vælge at købe din nye Skoda brugt.

Hvad er fordelene ved at købe en brugt Skoda?

Generelt er der mange penge at spare ved at købe en brugt bil frem for en ny en af slagsen, uanset mærke og model. For Skoda gælder det lige som for alle mulige andre biler at en spritny model er relativt omkostnings tung i anskaffelse.

Dette skyldes de høje skatter og afgifter som den danske stat vælger at lægge på biler når de sælges som fabriksnye. Så selv om den rå nypris på en Skoda måske ikke er så høj bliver den det efter at være blevet pålagt disse skatter og afgifter. Og så vil du med stor sandsynlighed skulle ud og optage et dyrt bil lån for at kunne finansiere indkøbet.

Når en Skoda der imod har nogle år på bagen vil den have smidt det meste af denne skyhøje nyværdi. Dette skyldes det uundgåelige værditab som alle nye biler gennemgår fra det øjeblik de forlader forhandlerens gård eller showroom. Værditabet på nye biler fortsætter typisk hen over 3 – 5 år og vil dernæst flade ud. Dette betyder at du vil kunne erhverve dig en ganske fin Skoda via det danske brugtvogns marked for en brøkdel af bilens nypris.

En Skoda med et par år under motorhjelmen vil stadig sagtens kunne køre mange kilometer med dig og din familie i fremtiden. Og køber du din Skoda hos en autoriseret brugtvogns forhandler er du garanteret en holdbar bil i fin stand, hvor prisen står mål med kvaliteten. Find din nye brugte Skoda hos biltorvet.dk