gulvafslibning Vesterbro

Få liv i lejligheden med et nyslebet trægulv

Få liv i lejligheden med et nyslebet trægulv

editorial

Hvis du går bare en lille smule op i æstetikken i dit hjem, så vil du også være interesseret i at have flotte gulve. Gulvene er nemlig kilde til en stor del af lejlighedens varme og charme – især hvis der er tale om trægulve. Træ er nemlig et naturmateriale, der på mange måder adskiller sig meget fra andre alternativer når det kommer til gulvmaterialer. Man kan nemlig se på træet at det er naturligt, idet det har årer og knaster. Ja, faktisk kan man se at træet har haft et langt liv som træ, inden det blev lavet om til brædder, der nu ligger på et gulv. En tragisk skæbne, kan man sige, men ikke desto mindre ser det smukt ud.

Selvom man kan retfærdiggøre, at ens trægulv har ridser og hakker ved at kalde det patina, så er der nu altså ikke noget som et nyslebet trægulv. Når man sliber overfladen bliver den nemlig helt fin, glat og flad, og gulvet kommer på den måde til at se ud som om det er helt nyt. Også selv om der i virkeligheden er tale om et gammelt gulv, der har 100 år på bagen.

Vær opmærksom på dette

Det eneste du skal være opmærksom på, når du får slebet dit trægulv er, at det skal behandles på overfladen efterfølgende. Typisk vælger man at give det olie, lak eller sæbebehandling, men det er også populært at male overfladen på gulvet. Hvilken overfladebehandling du skal vælge afhænger mest af, hvad din smag er og dermed hvad du bedst kan lide udseendesmæssigt. Når det så er sagt, så er der altså lidt forskel på, hvordan de forskellige overflader skal vedligeholdes. Lak og maling kræver næsten ingen vedligeholdelse, hvor imod olie- og sæbebehandling kræver, at man jævnligt giver gulvet en ny omgang væske/fedtstof.

Gulvafslibning-priser.dk tilbyder gulvafslibning på Vesterbro i København.