apotek

Få leveret direkte fra dit apotek i Asnæs

Få leveret direkte fra dit apotek i Asnæs

Du behøver ikke at stå i lange køer for at hente medicin til dig selv eller en ældre i familien – du kan få det hele leveret til adressen. Bestil online fra dit lokale apotek i asnæs af både receptpligtig og håndkøbsmedicin. 

Besøg dit apotek i Asnæs… hjemmefra!

Alle varer på apoteket – den særlige shampoo, familiens solbeskyttelse eller badesvampen til baby – kan bestilles og leveres direkte til døren, sammen med alle typer håndkøbsmedicin og det receptpligtige. 

Reglerne er de samme som ved køb direkte på apoteket, og bestilling er som ved enhver anden webshop: Du finder, bestiller og betaler online, og venter et par dage på levering. Får du medicintilskud sker det automatisk ved bestilling, og ønsker du at købe smertestillende håndkøbsmedicin, er der begrænsning på uden recept. 

Kan alle bestille medicin online?

Der er ingen begrænsning på, hvem der kan bestille medicin eller andre apotekervarer online. De fleste apoteker tilbyder levering til plejehjem eller via hjemmepleje til en lavere pris end privatbestilling. Køber du således for gamle moster Anna hende på plejehjemmet, kan du med fordel få medicinen leveret direkte til plejehjemmets adresse. 

Som udgangspunkt skal du have et dansk sygesikring og NemID, hvis du skal bestille receptpligtig medicin. Er du i tvivl om, hvorvidt du har en recept liggende, kan du enten kontakte din læge direkte eller tjekke det online med dit NemID. Alle recepter ligger i dagens Danmark centralt tilgængeligt, så det er ikke relevant fra hvilket apotek, du afhenter eller bestiller din medicin. 

Få fornyet recepten med det samme

Ved bestilling af receptpligtig medicin online via dit lokale apotek kan du i mange tilfælde vælge en funktion, der hedder ‘forny recept’. Dette gør sig gældende for de typer medicin, som du får og har fået ofte, og som ikke kræver yderligere besøg hos lægen. Til særlig medicin, ny-tildelt medicin eller medicin, der kræver lægetjek inden fornyelse, vil denne funktion ikke være mulig.