afgrænsningskabel robotplæneklipper

Få hjælp til nedfræsning af afgrænsningskabel til robotplæneklipper

Få hjælp til nedfræsning af afgrænsningskabel til robotplæneklipper

editorial

I disse lune sommerdage skyder græsset i plænerne rundt omkring i de danske haver op med rekord hastighed. Ønsker du dig en smukt trimmet plæne, men gider du ikke slå græs hver anden dag, er en robotplæneklipper måske løsningen for dig.

Er det smart at købe en robotplæneklipper?

Måske har du dine betænkeligheder ved at købe en robotplæneklipper. Hvad hvis den ødelægger plænen, kører ind i dine blomster bede – eller ganske simpelt stikker af fra din ejendom?

Disse bekymringer behøver du dog ikke at gøre dig. En moderne robotplæneklipper er designet til at yde den mest optimale service i form at snorlige og tæt klipning af din plæne. Dette betyder, at en robotplæneklipper anno 2020 er forsynet med intelligente sensorer, som eksempelvis kan styre plæneklipperens bevægelser, klippehøjden og mange andre funktioner.

Flere robotplæneklippere leveres med en app som du kan bruge til at sætte din robotplæneklipper i gang når du ikke er hjemme. En robotplæneklipper kan være forsynet med en regn sensor som gør at robotplæneklipperen standser i tilfælde af regn og først går i gang med at slå græs igen når dette atter er tørt. Og på samme måde vil en robotplæneklipper af nyere dato være forsynet med en sensor som registrerer det til robotplæneklipperen hørende afgrænsningskabel som forhindrer din robotplæneklipper i at tage flugten ud på vejen eller ind i dit bed.

Hvad er et afgrænsningskabel?

Et afgrænsningskabel til robotplæneklipper er et kabel som bruges til at markere det område inden for hvilket din robotplæneklipper skal arbejde. Du kan vælge at placere dit afgrænsningskabel over jordhøjde, eller du kan få det fræset ned langs kanten af din plæne. Den sidste mulighed er både den pæneste og den mest effektive når det handler om at holde robotplæneklipperen på plænen og samtidig få de smukkeste kanter.

Du kan få hjælp til nedlægning af afgrænsningskabel robotplæneklipper hos Kabelnedlægning.dk – læs mere på hjemmesiden kabelnedlaegning.dk