invisalign

Få dit helt eget Invisalign smil

Få dit helt eget Invisalign smil

editorial

Drømmer du om at få det perfekte smil? Det kan faktisk lade sig gøre; i hvert fald perfekt på den måde, at du kan få lige, flotte og hvide tænder, der passer til lige præcis dit ansigt – du kan nemlig få dit helt eget Invisalign smil!

Et Invisalign smil, tænker du – hvad pokker er det? Godt spørgsmål. Og der er et enkelt svar; det er såmænd det samme som et Colgate smil. Eller et Hollywood smil. Altså er superflot smil, hvor tænderne er hvide og ikke mindst lige.

Og hvordan får du mon sådan et, hvis dine tænder for nuværende er helt skæve? Jo, du skal såmænd henvende dig hos din nærmeste Invisalign-klinik – eller hos en anden certificeret Invisalign-behandler, der kan hjælpe dig med at skabe dit personlige drømmesmil.

Der findes certificerede behandlere i hele Danmark, og det betyder, at du kan få rettet dine tænder, uanset hvor i landet du bor. Og heldigvis for det – alle fortjener nemlig et flot smil.

Find den store pengepung frem

Som med alle andre former for kosmetiske behandlinger er det naturligvis ikke gratis at få rettet tænderne, desværre. Det koster faktisk et sted mellem 20.000 og 50.000 kroner afhængigt af, hvor kompleks din nuværende tandstilling er.

Det er altså den store pengepung, der skal op af lommen, og det kan være svært for nogle. Er det mere end det, der står på din konto i øjeblikket, og har du svært ved at forestille dig, at du kan spare så mange penge sammen? Fortvivl ikke. Du skal bare finde en tandlægeklinik, der tilbyder at give dig et Invisalign smil på afbetaling, og det er der faktisk mange der gør – helt uden at det koster ekstra for dig.

Kunne du tænke dig at finde ud af, om Invisalign er den rette løsning for dig, så bestil en tid til en forundersøgelse på din nærmeste klinik.