massage

Få det bedre med regelmæssig massage

Få det bedre med regelmæssig massage

editorial

Måske har du overvejet at besøge en massør, men været i tvivl om hvorvidt behandlingen overhovedet har en effekt. Men her kan du være helt sikker på at der udelukkende er fordele ved at få massage.

Få mere overskud i hverdagen med regelmæssig massage

Der er rigtig mange gode grunde til at gå til massage på fast basis. Først og fremmest er massage en investering i dit helbred.

Med massage kan du få løsnet op for spændinger i dine muskler som kan føre til skævheder, stivhed og smerter i din krop. En dygtig massør vil meget hurtigt kunne identificere dine problemområder og infiltrationer, og gennem målrettede tryk og strøg stimulere blodgennemstrømningen i det pågældende område.

Når musklen tilføres frisk blod får den samtidig tilført frisk ilt og næring. Samtidig aktiveres kroppens naturlige bortskaffelse af de ophobede affaldsstoffer som kan give anledning til inflammation med der af følgende smerter og ubehag.

Du vil allerede efter din første massage session kunne opleve en mærkbar bedring i din tilstand. Og din krop vil takke dig med bedre nattesøvn samt et højere energi niveau i det daglige.

Hvilken type massage skal jeg vælge?

Det kan måske virke forvirrende med alle de forskellige typer massage der findes på markedet. Du har måske været i tvivl om hvorvidt du skal vælge en sports massage, en wellness massage, en Shiatsu massage eller måske en dyb bindevævs massage.

Du behøver dog ikke at bekymre dig om hvorvidt du har valgt den rette type massage hvis blot du er havnet i hænderne på en dygtig og veluddannet fysiurgisk massør. En sådan massør vil nemlig kunne tilpasse behandlingen således at den passer perfekt til din krop, og inddrage de elementer fra forskellige massage typer som vedkommende finder det nødvendigt.

Book tid til en lækker massage allerede i dag på https://kiropraktoren-hammel.dk/